Extra kaarten beschikbaar voor Hardwell en Metropole Orkest in Ziggo Dome

Jameszoo
Extra kaarten beschikbaar voor Hardwell en Metropole Orkest in Ziggo Dome
Door sjoertb op 03 juli 2018 - 10:24 De 12.000 tickets die werden aangeboden voor Hardwell & Metropole Orkest in de Ziggo Dome zijn bijna op. Daarom is er besloten om 4.000 extra plekken in de zaal toegankelijk te maken. De extra tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Het concert van de bekende DJ en het orkest vindt plaats op 18 oktober. De show is onderdeel van Amsterdam Dance Event. In voorgaande jaren werkte het Metropole Orkest vaker met een DJ om een uniek concert neer te zetten. Vorig jaar was dat Jameszoo.

Onder de naam Symphony: The Global Revolution Of Dance gaat Hardwell met het orkest de verschillende muziekperiodes, van de jaren ’80 tot nu af. Van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

Tickets voor Hardwell & Metropole Orkest in Ziggo Dome zijn verkrijgbaar via de website van de DJ. Tickets voor Amsterdam Dance Event 2018 vind je via de link.

Foto: Het Metrpole Orkest en Jameszoo op ADE 2017 door Linde Dorenbos
Guns 'n Roses

GRANAAT GEVONDEN IN GOFFERTPARK ONDER PODIUM GUNS N'...Precies op de plek waar Guns N' Roses woensdag een knallend optreden wil...

The Hollies 1

THE HOLLIES NAAR AFAS LIVE De legendarische Briste band The Hollies komt op 14 maart 2019 naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.