concert: Ian Siegal in Kroepoekfabriek op DONDERDAG 05 MAART 2015

  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
DO.
05 MRT
IAN SIEGAL 21:00 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2015
Hoofdprogramma Ian Siegal
Toegang 17,50 EURO

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 maart 2015.
Dat is 2192 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op donderdag 5 maart betreedt de Britse zanger/gitarist Ian Siegal het podium van De KF. Een unieke kans om deze ‘The Voice of Contemporary Blues’ zoals hij ook wel bestempeld wordt, van dichtbij te zien spelen.Gitarist/zanger Ian Siegel beschikt over een onmiskenbare blues groove. Maar hij laat zich niet kaderen: blues is slechts één kleur van zijn muziekpalet. Al op jonge leeftijd raakte Ian Siegal verslingerd aan de muziek van Howlin’ Wolf en speelde eerder met de zoon Muddy Waters, met Bill Wyman en Chaka Kahn. Op het podium laat Ian Siegal zijn gitaar janken, en net als er geen eind lijkt te komen aan de stroom indrukwekkende gitaarriffs kiest hij voor een moment van ingetogenheid.

Ian Siegal belooft er een mooie avond van te maken. Met zeven Britisch Blues Awards, één European Blues Award en nog meer beeldjes op zak mogen we ook wel wat verwachten.

Klinkt als: Oli Brown, Aynsley Lister

Foto's van Ian Siegal

Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Moulin Blues 2008 Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 28 foto's van Ian Siegal

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws