concert: Rootsriders in Gebouw T op ZATERDAG 02 MEI 2015

  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
ZA.
02 MEI
ROOTSRIDERS Rabozaal, 20:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2015
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang Vanaf 15,- (excl. Servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 mei 2015.
Dat is 2130 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Rootsriders komen weer terug naar Gebouw-T! Rootsriders brengen in 2015 een ode aan Marley’s magistrale album UPRISING, de laatste plaat die Marley bij leven heeft uitgebracht. Hierop staan . de klassiekers Redemption Song en Could You Be Loved. UPRISING markeerde destijds de overgang naar een modernere sound. Het album bevatte voor het eerst geen blazers meer en was duidelijk beinvloed door de moderne pop en R&B/disco producties uit die tijd, zonder dat Marley overigens z’n eigen kenmerkende stijl losliet.

Ook de songs op Marley’s eerste live-plaat LIVE! uit 1975 komen aan bod. Hierop staat . de onvergetelijke en wereldberoemde versie van No Woman No Cry. Met dit album bevestigden Bob Marley & The Wailers hun sterrenstatus als een van de meest opwindende live acts van dat moment.

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant
 
Bekijk alle 21 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws