concert: Daniel Norgren in Hedon op MAANDAG 04 MEI 2015

  • Daniel Norgren
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
  • Daniel Norgren
    Nordic Delight 2013
    © Gertjan van der Loo
MA.
04 MEI
DANIEL NORGREN Grote zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2015
Hoofdprogramma Daniel Norgren
Toegang €15,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 04 mei 2015.
Dat is 3277 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met een nieuw album in zicht komt Zweedse Singer-Songwriter / "one-man-band" Daniel Norgren terug naar Zwolle. In 2013 was hij al eens te aanschouwen in het Zwolse tijdens het Let’s Get Lost Festival; waar hij opviel dankzij zijn ruwe soulvolle stem, waarin vooroorlogse blues en gospel klanken terug te horen zijn in een mengeling met vroegere garagerock en soms zelfs een vleugje jazz.

Sinds debuut ‘Kerosene Dreams’ in 2006 heeft hij vier albums, een EP en vele uitverkochte zalen op zijn naam staan. Hij mocht als voorprogramma met The Tallest Man On Earth mee door heel Europa en speelde daarnaast op toonaangevende festivals als Roskilde, Into The Great Wide Open en Le Guesss Who?. Op het nieuwe album ‘Alabursy’ zoekt hij een nieuw obscuur pad en als je nog nooit van Daniel Norgren gehoord hebt is dit een heel goed moment om meer te ontdekken van deze geheime schat.

Foto's van Daniel Norgren

Foto Daniel Norgren te Let's Get Lost 2013 Foto Daniel Norgren te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Daniel Norgren te Nordic Delight 2013 Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Daniel Norgren te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Daniel Norgren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws