concert: Afterpartees in Paard

  • Afterpartees
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Afterpartees
    Lowlands 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
06 FEB
AFTERPARTEES Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Afterpartees
Voorprogramma Mountain Bike
Toegang 10,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 februari 2015.
Dat is 1979 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met een knallend debuutalbum op zak is het hoog tijd dat het Limburgse Afterpartees Den Haag weer omver komt blazen, zoals eerder gebeurde op het Sniesterfestival en in het voorprogramma van Mozes and the Firstborn.

Boomhutten bouwende bankiers
Gedreven door liefde voor energieke 70's punk en hartverscheurende powerpop besluiten de jongens van Afterpartees, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-speler, als band door het land te zwerven. Zingen over hartzeer of stoerdoenerij? Nee, Afterpartees schrijft teksten over falen in de discotheek, boomhutten bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-songwriters. Overdag helpen ze graag je moeder met boodschappen doen, maar ’s avonds ontpoppen ze zich tot een meerkoppige, muzikale hellehond.

Foto's van Afterpartees, Mountain Bike

Foto Afterpartees te Where The Wild Things Are 2015 - vrijdag Foto Afterpartees te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Afterpartees te Festival de Beschaving 2015 Foto Afterpartees te Dauwpop 2018 Foto Afterpartees te Festival de Beschaving 2015 Foto Afterpartees te The Great Escape 2014
 
Bekijk alle 92 foto's van Afterpartees

Gerelateerd nieuws