concert: Afterpartees in Paard op VRIJDAG 06 FEBRUARI 2015

  • Afterpartees
    Lowlands 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Afterpartees
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
VR.
06 FEB
AFTERPARTEES Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Afterpartees
Voorprogramma Mountain Bike
Toegang 10,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 februari 2015.
Dat is 3365 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met een knallend debuutalbum op zak is het hoog tijd dat het Limburgse Afterpartees Den Haag weer omver komt blazen, zoals eerder gebeurde op het Sniesterfestival en in het voorprogramma van Mozes and the Firstborn.

Boomhutten bouwende bankiers
Gedreven door liefde voor energieke 70's punk en hartverscheurende powerpop besluiten de jongens van Afterpartees, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-speler, als band door het land te zwerven. Zingen over hartzeer of stoerdoenerij? Nee, Afterpartees schrijft teksten over falen in de discotheek, boomhutten bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-songwriters. Overdag helpen ze graag je moeder met boodschappen doen, maar ’s avonds ontpoppen ze zich tot een meerkoppige, muzikale hellehond.

Foto's van Afterpartees, Mountain Bike

Foto Afterpartees te Where The Wild Things Are 2015 - vrijdag Foto Afterpartees te The Great Escape 2014 Foto Afterpartees te Grasnapolsky 2014 Foto Afterpartees te Mama's Pride 2014 Foto Afterpartees te Mama's Pride 2014 Foto Afterpartees te Where The Wild Things Are 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 106 foto's van Afterpartees

Gerelateerd nieuws