concert: Luke Winslow King in EKKO op ZONDAG 01 FEBRUARI 2015

  • Belle of Louisville
    Popronde Hengelo 2016
  • Belle of Louisville
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
ZO.
01 FEB
LUKE WINSLOW KING 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Luke Winslow King
Voorprogramma Belle of Louisville
Toegang 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 01 februari 2015.
Dat is 3361 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

RHYTHM & BLUES MET PERFECT DOORGEROOKTE STEM.

Dit jaar was Luke Winslow-King mee als voorprogramma bij Pokey Lafarge maar nu is het tijd om op eigen benen te gaan staan.

Luke Winslow-King is een 29 jarige gitarist, zanger, componist die helemaal gek is van de vooroorlogse blues en traditionele jazz. Hij studeerde muziek in de muziekstad van de Deep South: New Orleans. Je hoort de invloed van deze stad in hem terug. Je hoort de jazz en rhythm & blues, maar ook hoor je de invloed van grootheden zoals Fats Domino of Bill Haley.Luke Winslow-King heeft een perfect doorgerookte stem voor zijn muziek maar doet zijn optredens vaak niet alleen. Zangeres Esther Rose King zorgt voor een ideale balans, die met de bassist Cassidy Holden de band compleet maakt.

Foto's van Belle of Louisville

Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van Belle of Louisville

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest