concert: Kintsukuroi in C.C. De Grote Post

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
DO.
30 OKT
KINTSUKUROI 20:00 uur C.C. De Grote Post, Oostende
2014
Hoofdprogramma Spinvis

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 oktober 2014.
Dat is 2076 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kintsukuroi is een gedanste opera, geïnspireerd op de onvoorstelbare beelden van de tsunami uit 2011 die ons vanuit Japan bereikten.

Kintsukuroi gaat over het leven van een seismoloog. Als zijn grote liefde wordt weggenomen door de golven van de ramp, weigert hij te aanvaarden dat ze voor altijd is verdwenen.

De dansers zwijgen gedurende de hele voorstelling. Hun stemmen, de dialogen die ze met elkaar voeren en hun onuitgesproken gedachten en dromen zijn verwerkt in een hoorspel. De dialogen zijn de motor van het verhaal en leveren soms pijnlijke en soms geestige situaties op.

Spinvis componeert de muziek en schrijft de teksten samen met Saartje Van Camp. De gezongen en instrumentale muziek wordt live uitgevoerd door de zeskoppige Spinvis-band en een koor dat de stem van de aarde vertolkt. De choreografie van Adriaan Luteijn (Introdans) is een vertelling over het verstrijken van de tijd in een mensenleven.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso Foto Spinvis te Spinvis - 17/2 - Paard van Troje Foto Spinvis te Parade Amsterdam - vrijdag 24 augustus 2012 Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Spinvis - 17/2 - Paard van Troje Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws