concert: Cheap Thrills release party 'Booze up the jacuzzi' in Patronaat op VRIJDAG 19 SEPTEMBER 2014

  • Cheap Thrills
    Popronde Nijmegen 2013
    © Mitch Wolters
  • Cheap Thrills
    Popronde Nijmegen 2013
    © Mitch Wolters
VR.
19 SEP
CHEAP THRILLS RELEASE PARTY 'BOOZE UP THE JACUZZI' Grote Zaal (Stage 1), 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Cheap Thrills
Voorprogramma E.T. Explore ME
The Legs
Toegang €7,50 VVK
€8,50 Aan de deur

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 september 2014.
Dat is 3478 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zijn jullie klaar voor de wildste dames van Haarlem? Cheap Thrills gaat de boel namelijk op zijn kop zetten met een ruig potje R’n’R. Zij presenteren vanavond hun langverwachte eerste boreling, hun spiksplinternieuwe debuut album, genaamd “Booze Up The Jacuzzi”. Daar MOET je bij zijn, want met zo’n titel kan het alleen maar een legendarisch lekker ouderwets zooitje worden!

Zeker omdat zij bijgestaan worden door de doorgewinterde garagehelden van E.T. Explore Me, het nieuwe bloed van The Legs, het allervuigste DJ Duo De Bimbo’s en de rauwgerande teksten van spreekstalmeester Mr. Weird Beard. Als er feest is, moet er getrakteerd worden en daarom krijgt iedereen vanavond, in de lijn van de titel van het album, een gratis Jack & Cola. Dat drukt de pret natuurlijk ook niet!

Foto's van Cheap Thrills, E.T. Explore ME, The Legs

Foto Cheap Thrills te Barb Wire Dolls - 20/10 - De Helling Foto Cheap Thrills te Barb Wire Dolls - 20/10 - De Helling Foto Cheap Thrills te Popronde Nijmegen 2013 Foto Cheap Thrills te Popronde Nijmegen 2013 Foto Cheap Thrills te Popronde Nijmegen 2013 Foto Cheap Thrills te Popronde Nijmegen 2013
 
Bekijk alle 14 foto's van Cheap Thrills

Gerelateerd nieuws