concert: John Garcia - Enige show in Nederland! in Willem Twee poppodium op DINSDAG 11 NOVEMBER 2014

  • John Garcia
    Roadburn 2010
    © Erik Luyten
  • Komatsu
    Kempenerpop 2013
    © Gertjan van der Loo
DI.
11 NOV
JOHN GARCIA - ENIGE SHOW IN NEDERLAND! 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2014
Hoofdprogramma John Garcia
Voorprogramma Komatsu
Steak
Toegang €20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 11 november 2014.
Dat is 2302 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

John Garcia was frontman van Kyuss, Vista Chino en andere legendarische stonnerrockbands zoals Unida en Hermano. Het afsluitende concert van de tour in W2 Poppodium van deze laatstgenoemde band in 2005 werd niet alleen door de band zelf als ‘beste concert dat ze ooit speelden” bestempeld. Het optreden werd zelfs uitgebracht op cd en DVD.
Het op 25 juli 2014 vers verschenen self-titled solo-album van John Garcia brengt ons weer terug naar de roots van waar hij met Kyuss ooit begon, zonder daarbij het experiment uit het oog te verliezen. Het album is doorspekt met eersteklas catchy rocksongs die de balans houden tussen classic rock en onmiskenbare stonerinvloeden. Met dit extreem intense solo-album laat John Garcia meer stof opwaaien dan een zandstorm in de Californische woestijn. Danko Jones, Tom Brayton, Mark Diamond, maar ook Garcia's oude Kyuss bandmaat Nick Oliveri leveren hun bijdrage als gast muzikanten aan een nu al episch album.

Foto's van John Garcia, Komatsu, Steak

Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010 Foto John Garcia te Roadburn 2010
 
Bekijk alle 7 foto's van John Garcia
Bekijk alle 16 foto's van Komatsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest