concert: Madensuyu in Patronaat op WOENSDAG 15 OKTOBER 2014

  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
WO.
15 OKT
MADENSUYU Kleine Zaal (Stage 2), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Madensuyu
Voorprogramma Udarnik
Toegang €9,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 15 oktober 2014.
Dat is 3484 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Madensuyu maakt compromisloze alternatieve indie/noise-rock. Geheel op eigen voorwaarden staat dit luidruchtige Gentse duo al enkele jaren garant voor een hartstochtelijke luisterervaring en doen alles op hun eigen manier. Niet voor niets liet het derde album 'Stabat Mater' maar liefst 5 jaar op zich wachten.

‘Stabat Mater’ (2013) is een verwijzing naar een klassiek Middeleeuws gedicht over een moeder die haar kind verliest en dat is precies waar de band voor staat: rauwe emoties, ontdaan van poses en nodeloze ballast. Muzikaal zijn er raakvlakken met zowel de noisy escapades van het vroegere Sonic Youth als de ingehouden spanning van Godspeed You! Black Emperor.

De Nederlandse post indie/noise rock deluxe band Udarnik warmt de boel van tevoren vast eventjes op. De insteek is hard en politiek geladen met gitaar gedreven geluiden en militante ritmes.

Foto's van Madensuyu, Udarnik

Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Crossing Border 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009
 
Bekijk alle 7 foto's van Madensuyu

Gerelateerd nieuws