concert: Giovanca in Willem Twee poppodium op ZATERDAG 06 SEPTEMBER 2014

  • Giovanca
    Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010
    © Luuk Denekamp
  • Gery Mendes
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Gertjan van der Loo
ZA.
06 SEP
GIOVANCA 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2014
Hoofdprogramma Giovanca
Voorprogramma Gery Mendes
Toegang €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 september 2014.
Dat is 2368 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De wervelende entree van Giovanca in de Nederlandse muziekwereld deed vermoeden dat zij uit het niets tevoorschijn kwam. Maar niets is minder waar. In de luwte werkte deze multi- getalenteerde zangeres, songschrijver, mannequin, actrice, columnist en, notabene, orthopedagoge, al jaren aan haar persoonlijke werk. Dit vormde een brede basis, voor Giovanca de mogelijkheid om door te breken met een dik boek in plaats van een enkel verhaaltje. Dat alle schijnwerpers haar ineens feilloos wisten te vinden kwam niet echt als een verrassing, haar debuut werd bekroond met goud en ze ontving een zilveren harp.
Haar eerste album werd ontvangen alsof men lang op haar had zitten wachten en vanaf het tweede album is ze niet meer weg te denken uit de top van Nederlandse artiesten. Haar soulvolle, coole én zoete songs doen soms denken aan de Amerikaanse muziek uit de jaren zeventig en tachtig, zoals die van Dionne Warwick, Minnie Ripperton of Diana Ross.

Tickets: http://bit.ly/1kFw56T

Foto's van Giovanca, Gery Mendes

Foto Giovanca te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te MJAZZ 2014 - DAG 2
 
Bekijk alle 42 foto's van Giovanca
Bekijk alle 1 foto's van Gery Mendes

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws