concert: Gallowstreet Brass Band in Doornroosje op ZATERDAG 07 JUNI 2014

  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
07 JUN
GALLOWSTREET BRASS BAND Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2014
Hoofdprogramma Gallowstreet
Toegang 10, vvk 7,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 juni 2014.
Dat is 3613 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na een dag lang in Park Brakkenstein gehangen te hebben op de Music Meeting kan er afgedanst worden op de Club ¡mm..! in Doornroosje. Op deze afterparty een live optreden van de Gallowstreet Brass Band, een brassband waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan!
Deze 10 koppige formatie is een klassieke brassband: drums, percussie en héél véél blazers. De band bestaat uit leden van onder andere Jungle By Night, New Grounds Quintet en The Sun Prophets. Ze spelen authentiek swingende New Orleans-brass met invloeden uit de hele wereld, en kijk niet verbaasd op als er een cover van een bekend hiphop of house nummer voorbij komt! Of het nou een jazzfestival of het hippe dancefestival Pitch is; de Gallowstreet Brass Band maakt overal een ongekend muzikaal feest van. We hebben er het volste vertrouwen in dat ze ook Doornroosje aan het zweten krijgen.

Foto's van Gallowstreet

Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Gallowstreet

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws