concert: Kayak in Poppodium Romein op ZATERDAG 27 DECEMBER 2014

  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
ZA.
27 DEC
KAYAK 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Kayak
Toegang € 20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 december 2014.
Dat is 2253 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Symphonische rockgroep Kayak keert zoals vrijwel ieder jaar terug naar Romein, maar door de komst van het nieuwe poppodium aan het harmoniekwartier zal dit optreden écht de allerlaatste keer in de Westerkerk zijn! Met meer dan 20 uitgebrachte albums en 42 jaar ervaring brengt de band in het najaar een nieuw dubbelalbum uit, met als titel ´Cleopatra – The Crown Of Isis´.

Deze rockopera -de derde alweer in de historie van de groep- is gebaseerd op het leven van de legendarische Egyptische koningin Cleopatra. Tijdens het concert zal Kayak een flink aantal nummers van het nieuwe project ten gehore brengen. Maar ook het verleden komt uitgebreid aan bod. De in 1972 opgerichte symfonische rockband zal een ruime greep doen uit het immense repertoire. Denk aan grote hits als ‘Ruthless Queen’, ‘Starlight Dancer’ en ‘Chance For A Lifetime’ en andere publiekslievelingen als ‘Merlin’ en ‘Before The Angels Fell’.

Foto's van Kayak

Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij
 
Bekijk alle 9 foto's van Kayak

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden