concert: Claude Hay in Willem Twee poppodium op DONDERDAG 01 MEI 2014

  • Claude Hay
    Ribs & Blues Festival 2015
    © René Obdeijn
  • Claude Hay
    Ribs & Blues Festival 2015
    © René Obdeijn
DO.
01 MEI
CLAUDE HAY 20:30 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2014
Hoofdprogramma Claude Hay
Toegang 7,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 01 mei 2014.
Dat is 2501 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

CLAUDE HAY
www.claudehay.com.au
Claude Hay is afkomstig uit de Blue Mountains ten westen van Sidney in Australië. Deze solist en indie muzikant is een multi-instrumentalist die slide gitaar, banjo, bas en drums bespeelt om muziek te creëren, die het beste uit de stompende traditionele blues muziek, hard rock en funk oproept. Claude is een op en top ‘Do-It-Yourself’-muzikant die er in slaagt met looping technieken een bandgevoel te creëren, waarbij de bass, drums- en percussie-grooves live op het podium worden ingespeeld.

Zijn gitaren zijn van eigen makelij. ‘Betty’ is de gitaar met twee halzen (erg populair in de jaren ’70 vanwege Jimmy Page) die hij uit een houten keukenwerkblad maakte en ‘Stella’, maakte Claude met een bakblik. Als one-man-band doet Claude Hay over de hele wereld van zich spreken en bracht inmiddels drie award winnende albums uit.

Info: http://bit.ly/1jvo2wU

Foto's van Claude Hay

Foto Claude Hay te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Claude Hay te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Claude Hay te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Claude Hay te Ribs & Blues Festival 2015
 
Bekijk alle 4 foto's van Claude Hay

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest