concert: Green Lizard in Kroepoekfabriek op VRIJDAG 04 APRIL 2014

  • Green Lizard
    Face Tomorrow + Green Lizard - 4/11 - Tivoli
    © Arend Jan Hermsen
  • All Comes Down
    Werfpop 2014
    © Arend Jan Hermsen
VR.
04 APR
GREEN LIZARD 20:30 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2014
Hoofdprogramma Green Lizard
Voorprogramma All Comes Down
Toegang GREEN LIZARD | + ALL COMES DOWN

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 april 2014.
Dat is 3647 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Green Lizard was even weg, maar is weer terug. En gaat gewoon verder waar vier geleden werd gestopt. Op vrijdag 4 april staan de rockers in De Kroepoekfabriek.



Toen Green Lizard in 2008 uiteenviel kwam er voor frontman Remi Tjon Ajong een eind aan een periode die zijn puberteit en adolescentie kleurde. In 1994 had hij de band met zijn twee broers opgericht. Met broer Brian bleef hij muziek maken en inmiddels hebben de twee een groep mensen om zich heen, die het naar eigen zeggen verdient om onder de naam Green Lizard te opereren. De nummers voor een nieuw album zijn inmiddels geschreven. “Dit is zeker geen reünie”, zegt Remi Tjon Ajong. “We gaan gewoon verder waar we vier jaar geleden gebleven waren. Het gevoel is helemaal terug. Alles moest kloppen; er moest een creatieve vonk zijn en er moest spelplezier zijn. Met deze groep mensen is dat gelukt.”

Foto's van Green Lizard, All Comes Down

Foto Green Lizard te Green Lizard - 16/02 - Willemeen Foto Green Lizard te Kempenerpop 2013 Foto Green Lizard te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto Green Lizard te Green Lizard - 16/02 - Willemeen Foto Green Lizard te Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg Foto Green Lizard te Artquake 2001 Foto's
 
Bekijk alle 42 foto's van Green Lizard
Bekijk alle 20 foto's van All Comes Down

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden