concert: Jan Akkerman in Beauforthuis op ZONDAG 18 AUGUSTUS 2013

  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
ZO.
18 AUG
JAN AKKERMAN 17:30 uur Beauforthuis, Austerlitz
2013
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Toegang €25 / €21 (reductieprijs)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 18 augustus 2013.
Dat is 3904 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jan Akkerman (1946) is een van de meest gerespecteerde gitaristen van zijn generatie. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus heeft hij samengespeeld met grote musici als BB King, Charly Byrd en Cozy Powell.
Jan Akkerman, die in 2005 werd onderscheiden met de Gouden Harp voor zijn hele oeuvre, laat in zijn nieuwste theaterconcert zijn Gibson grommen als een beer, janken als een wolf en spinnen als een poes. Naast ‘gouwe ouwe’ speelt hij nieuwe stukken van de in dit voorjaar uitgebrachte gelijknamige cd.
De concerten van Jan Akkerman zijn altijd weer anders: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Hij zal zich deze keer zeker laten inspireren door de schitterende ambiance van het openluchttheater. Want ondanks zijn 65 jaar speelt deze topgitarist nog steeds als een jonge god.
De band bestaat naast Jan Akkerman uit Wilbrand Meischke (bas), Coen Molenaar (keyboard) en Marijn van den Berg (drums).

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 15/12 - Melkweg Foto Jan Akkerman te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 15/12 - Melkweg Foto Jan Akkerman te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017
 
Bekijk alle 42 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws