concert: Dog Eat Dog & James Town in ECI Cultuurfabriek

  • Dog Eat Dog
    Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
  • Dog Eat Dog
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders
VR.
30 AUG
DOG EAT DOG & JAMES TOWN 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2013
Hoofdprogramma Dog Eat Dog
Voorprogramma James Town
Toegang €20,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 augustus 2013.
Dat is 2505 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Aanvang 21:00 uur
Dog Eat Dog is een crossover band uit New York en is opgericht in 1990 door Dave Neabore en Sean Kilkenny (die daarvoor beiden deel uitmaakten van Mucky Pup). In 1993 bracht Dog Eat Dog hun eerste EP ('Warrant') uit via het bekende Roadrunner Records. De titel van de plaat was natuurlijk een inside joke: de eveneens Amerikaanse hardrockband Warrant bracht even daarvoor een album uit met de titel 'Dog Eat Dog'. Na deze release ging Dog Eat Dog als een bezetene touren: in eigen land maar ook in Europa.
De grote doorbraak van de band was de release van 'All Boro Kings' in 1994. Naast de hit 'No Fronts' kennen we natuurlijk ook nummers als 'Pull My Finger' en 'If These Are The Good Times'. Met het album en hun single won de band zelfs een MTV Europe Award voor de 'best breakthrough artist'.

Foto's van Dog Eat Dog, James Town

Foto Dog Eat Dog te Zwarte Cross 2012 Foto Dog Eat Dog te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto Dog Eat Dog te Baroeg Open Air 2017 Foto Dog Eat Dog te Zwarte Cross 2012 Foto Dog Eat Dog te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Dog Eat Dog te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
 
Bekijk alle 29 foto's van Dog Eat Dog

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest