concert: De Grote Avond [GECANCELLED] in Atak op VRIJDAG 17 MEI 2013 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tim Van Doorn
    Midnight Motel
    © Marieke Waalwijk
  • a balladeer
    Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Grote Avond [GECANCELLED] in Atak) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
17 MEI
DE GROTE AVOND [GECANCELLED] 20:30 uur Atak, Enschede
2013
Toegang Ticket: €10,00
Aan de deur: €10,00

EXTRA INFORMATIE

Het Twents Songschrijvers Gilde organiseert en programmeert singer-songwriter-optredens op evenementen en festivals, en houdt elke maand open huis in het Atak café met een Open Mic: Twentse muzikanten presenteren hier hun zelfgeschreven liederen en liedjes. Doorgewinterde podiumrotten proberen nieuwe nummers uit, bibberende beginners zetten hun eerste stappen in de live-muziek, en alles daartussenin. Opvallende acts komen terug op de Grote Avond van het Gilde, in de grote zaal van Atak. Een unieke seated show.

Op deze Grote Avond treden één bekende hoofdgast en 5 Gildeleden op. En het bijzondere is: voor de gelegenheid spelen de Twentse Gildeleden samen als band en begeleiden ze elkaars liederen.

Foto's van a balladeer, Jasper Slaghuis, Johanneke ter Stege, Jovan Bilbija, Tabby Wesner, Tim Van Doorn

Foto a balladeer te Paaspop Schijndel 2007 Foto a balladeer te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto Tim Van Doorn te Midnight Motel Foto Tim Van Doorn te Midnight Motel
 
Bekijk alle 4 foto's van a balladeer
Bekijk alle 3 foto's van Tim Van Doorn

Gerelateerd nieuws