concert: Het Zesde Metaal / Mevrouw Tamara in Red Shoe Sessions op VRIJDAG 08 MAART 2013

  • Het Zesde Metaal
    Roosbeef - 17/2 - Paradiso
  • Mevrouw Tamara
    De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
VR.
08 MRT
HET ZESDE METAAL / MEVROUW TAMARA 20:30 uur Red Shoe Sessions, Nijmegen
2013
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 maart 2013.
Dat is 4064 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eenvoudige doch onverwoestbare songs. Dat was in 2005 het lovende oordeel van de jury van Theater aan Zee, waar Het Zesde Metaal voor het eerst de neus aan het venster stak. Inmiddels is het tweede album (Ploegsteert) uitgebracht en de woorden van die jury hebben nog niets aan waarheid ingeboet. Vanaf het prille begin gaat Het Zesde Metaal overal door merg en been. Met de spitsvondige humor van frontman en liedjesschrijver Wannes Cappelle als relativerende pleister. Soms levensdronken, zij het meestal met een kater. Vaak cynisch, maar altijd beklijvend oprecht.

Tamara van Esch schrijft over gebeurtenissen en mensen die voor haar speciaal, maar voor andere mensen heel gewoon zijn. Ze schrijft haar teksten in het Nederlands. Ze hoopt mensen te verbazen en een nieuwe kijk op de wereld te geven, door hen met haar muziek een klein reisje uit hun drukke en ingewikkelde leven te laten maken. Ze maakt gebruik van gitaar of piano om haar gevoelens kwijt te kunnen en zingt hierbij.

Foto's van Het Zesde Metaal, Mevrouw Tamara

Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Het Zesde Metaal
Bekijk alle 16 foto's van Mevrouw Tamara

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws