concert: Tribute 2 Bob Marley in Burgerweeshuis op VRIJDAG 26 APRIL 2013

  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
VR.
26 APR
TRIBUTE 2 BOB MARLEY Concertzaal, 21:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2013
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang € 12,50
CJP/STUDENTEN: € 10,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 april 2013.
Dat is 4018 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rootsriders, bekend van de Tribute2BobMarley liveshows, keren in het voorjaar van 2013 terug met een nieuwe show. Veertig jaar na de release van het baanbrekende album Catch A Fire dat de internationale doorbraak betekende voor (toen nog) The Wailers brengen Rootsriders een eerbetoon aan deze legendarische plaat.
Met de opwindende Catch A Fire tour maakte de wereld in 1973 voor het eerst kennis met de opzwepende muziek van Bob en de zijnen. Rootsriders gaan met deze show terug naar de tijd dat The Wailers nog een echte band waren, hoewel de genialiteit van Marley steeds bepalender werd voor de sound en koers van de groep.
Catch A Fire kan worden gezien als de blue print, het fundament waarmee Bob Marley de wereld veroverde. Het is tevens het album dat breekt met de traditie van The Wailers als groep hoewel datzelfde jaar nog Burnin’ zou verschijnen als allerlaatste Wailers plaat. Het wordt een bijzonder eerbetoon aan een bijzondere plaat van een bijzondere band.

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws