concert: Bombay Show Pig + Shaking Godspeed in SuperMarkt op VRIJDAG 16 MAART 2012

  • Shaking Godspeed
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Bombay
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
VR.
16 MRT
BOMBAY SHOW PIG + SHAKING GODSPEED 21:30 uur SuperMarkt, Den Haag
2012
Hoofdprogramma Bombay Shaking Godspeed
Toegang €5,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 maart 2012.
Dat is 3271 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Shaking Godspeed
De achterhoekers weten wel hoe je moet rocken en zo ook de formatie Shaking Godspeed. Voormalig Bloody Honkies-gitarist Wout Kemkens is nu frontman met een heuse strot. Met bassist Andre Dodde en drummer Maarten Rischen gaat hij verder waar de Honkies ophielden: rauwe bluesy rock & roll en lange jams. Begin dit jaar komt het nieuwe album uit en de drie fanatieke en enthousiaste mannen kijken dan ook reikhalzend uit naar de clubtour om de nieuwe nummers uit de speakers te knallen.
Bombay Show Pig
Het Nederlandse indierock duo Bombay Show Pig bestaat uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen. De twee muzikanten uit Amsterdam en Den Haag hebben velen verrast met hun eigen blik op indie in de traditie van Yeah Yeah Yeah’s, The Kills en Death From Above 1979. Na het uitbrengen van hun eerste EP ‘Baby It’s A Face’ hebben ze Nederland, maar ook Belgie en de Balkan rond getourd en werd hun single 'Curve Ball' opgepikt door 3FM en Kink FM.

Foto's van Bombay, Shaking Godspeed

Foto Bombay te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto Bombay te Stone Rock Festival 2016 Foto Bombay te Dauwpop 2012 Foto Bombay te Dauwpop 2012 Foto Bombay te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag Foto Bombay te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 25 foto's van Bombay
Bekijk alle 24 foto's van Shaking Godspeed

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest