concert: Automatic Sam + Black Bottle Riot in Kroepoekfabriek op VRIJDAG 17 FEBRUARI 2012

  • Black Bottle Riot
    Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
    © Mitch Wolters
  • Automatic Sam
    De Nachtmis 2012
    © Mitch Wolters
VR.
17 FEB
AUTOMATIC SAM + BLACK BOTTLE RIOT 21:00 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2012
Hoofdprogramma Automatic Sam
Voorprogramma Black Bottle Riot
Toegang 10 euro || VVK 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 februari 2012.
Dat is 3298 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Automatic Sam is een viertal uit Nijmegen, met stevige roots in de legendarische Achterhoekse Magic Barn. De band wordt eind 2008 opgericht door Pieter Holkenborg (leadzang/gitaar), Rense Slings (gitaar/zang), Bob Hogenelst (drums/zang) en Harm Wopereis (bas/zang) en krijgt al snel een geduchte live-reputatie. Denk aan een denderende trein van seventies hardrock, met roestige klinknagels gekoppeld aan een paar wagons vol garage en blues. En dat alles voortgetrokken door een locomotief gestookt op pure punkrock.

Black Bottle Riot
Zoals de naam al doet vermoeden is Black Bottle Riot net zo ontnuchterend als een klap in het gezicht. Deze vier Rock ‘N’ Rollers uit Nijmegen zijn al omschreven als een krachtige mix van Lynyrd Skynyrd en The Ramones. Dat betekent een aantal goede zaken: een repertoire vol ijzersterke nummers, een no-nonsense attitude en – jazeker, eindelijk weer een band die het aandurft – luide gitaren.

Foto's van Automatic Sam, Black Bottle Riot

Foto Automatic Sam te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Automatic Sam te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Automatic Sam te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Automatic Sam te Appelpop 2012 Foto Automatic Sam te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Automatic Sam te Klomppop 2012
 
Bekijk alle 46 foto's van Automatic Sam
Bekijk alle 27 foto's van Black Bottle Riot

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws