concert: Chef'Special in Poppodium Romein op VRIJDAG 11 NOVEMBER 2011

  • Chef'Special
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • Bade
    Racoon - 25/3 - TivoliVredenburg
    © Tim van Veen
VR.
11 NOV
CHEF'SPECIAL 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2011
Hoofdprogramma Chef'Special
Voorprogramma Bade
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 november 2011.
Dat is 3405 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

ChefʼSpecial is hiphop, funk en pop uit Haarlem. De band heeft in maart zijn debuutalbum ʻOne for the Mrs.ʼ met de singles Birds en Scribblin uitgebracht. Sindsdien veroveren de Cheffies stukje bij beetje Europa. Chef’Special staat garant voor een avond met springende mensen en bezwete shirts. Het publiek wordt glimlachend meegesleurd in zorgeloze vibes. Deze band is een ware festivalkraker met een pompende live-show. De sound is vergelijkbaar met bands als the Roots, G. Love en RHCP.
In januari 2011 werd Chef'Special uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en in dat voorjaar tourden zij met 2 andere 3FM Serious Talent bands door Nederland met de Serious Talent On Tour, ook waren ze op menig festival te zien.
Dit jaar is Chef'Special de huisband van 'De Wereld Draait Door'. De band zal elke laatste vrijdag van de maand de uitzending van De Wereld Draait Door opluisteren, door nummers te spelen van toepassing op het zojuist gevoerde gesprek aan tafel.

Foto's van Chef'Special, Bade

Foto Chef'Special te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag Foto Chef'Special te Zwarte Cross 2012 Foto Chef'Special te Zwarte Cross 2012 Foto Chef'Special te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Chef'Special te Chef'Special - 09/03 - Patronaat Foto Chef'Special te 3FM Awards 2017
 
Bekijk alle 290 foto's van Chef'Special
Bekijk alle 18 foto's van Bade

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws