Meg Myers

Amerika

Meg Myers is een Amerikaanse singer-songwriter met krachtige teksten. Ze staat bekend om haar emotionele, maar ook rockende muziek. Haar muziek komt voort uit een zware jeugd waarin haar ouders (beiden amateur muzikant) scheidden.

Alhoewel Myers op 9- jarige leeftijd al begon met gitaar spelen, heeft ze op 12- jarige leeftijd, in de periode dat ze met haar moeder en nieuwe stief- vader veel heeft moeten verhuizen, zichzelf gitaar en bas leren spelen en begon ze met het schrijven van liedjes.

Haar toenmalige vriend bracht Myers naar LA waar ze in 2012 werd gespot door producer en remixer Doctor Rosen Rosen. Na het ondertekenen van haar productie- deal, nam hij haar mee de studio in. Het jaar daarop volgde haar eerste online EP: ‘Daughter in the Choir’, met enthousiaste reviews en veel YouTube- fans voor het nummer “Monster”.

Myers kwam ook op Last Call met Carson Daly en haar nummers werden gebruikt in een aflevering van CSI: NY. Ook speelde ze in the Viper Room, the Bootleg en the Troubadour.
In 2013 maakte Myers een deal met Atlantic Records voor haar tweede EP ‘Make a Shadow’ die datzelfde jaar nog verscheen. Hierop mocht ze mee op tour met the Pixies, Royal Blood en Alt- J en speelde ze op festivals als Lollapalooza en Governor’s Ball.

OUDE OPTREDENS VAN Meg Myers

  • 15 - 24   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Meg Myers

Wij hebben geen informatie over komende shows van Meg Myers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Meg Myers NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van