Snoeck

 • Snoeck
  Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar
  © Marco Smeets
Nederland

Snoeck speelt met een bijzondere mix van stijlen; wegdromen bij ingetogen melancholische liedjes om vervolgens wakker geschud te worden met zwoele, dansbare grooves. Op de elf tracks die For the machines rijk is, zijn invloeden hoorbaar uit de pop, jazz, funk en indie. De redactie van 3voor12/Eindhoven, beschreef de muziek onlangs als “altijd spannend” en “geschikt voor de muzikale fijnproever”. Snoeck brengt verhalende muziek over onorthodoxe thema’s zoals wild woekerend perfectionisme en meerennen in voortdenderende technocratie.

Snoeck is opgericht in het najaar van 2010 door muzikanten uit Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Eindhoven. Al snel werden zoete vruchten geplukt; in 2011 won Snoeck de Kleine Prijs van Nederland en speelde in het voorprogramma van Alasca. Snoeck maakte indruk op 3voor12/Eindhoven, met als gevolg een programmering tijdens de 3voor12 showcase in de Effenaar (juni 2012). 3voor12 betitelde de band als “de nieuwe, en bijzonder sexy sensatie van Eindhoven”.

De band is in 2011 gestart met de opnames van haar debuutalbum in de ‘We are music junkies’-studio. Samen met producer Ralph Timmermans (Mindpark, United C, Signe Tollefsen, Sweet Assembler, etc.) zijn de nummers met liefde uitgekristalliseerd tot een publiekswaardige langspeler.

Snoeck is Mira de Graaf, Sebastiaan Goudsmit, Akko Goldenbeld, Jona Olejniczak en Ruud Koolen. Vanaf April 2012 neemt een vervangend gitarist Jeroen Coudron de rol van Goudsmit in. Het album “For the machines” is uitgebracht in eigen beheer en is vanaf 14 september verkrijgbaar via klankfabriek.nl en via bekende digitale kanalen als iTunes en Spotify.

OUDE OPTREDENS VAN Snoeck

 • 17 feb `18
 • 31 mei `14
 • 31 mei
 • 10 okt
 • 16 mrt `13
 • 20 feb
 • 24 jan `13
 • 14 sep `12
 • 02 jun `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Snoeck

Wij hebben geen informatie over komende shows van Snoeck. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Snoeck

FOTO'S VAN Snoeck

Foto Snoeck te Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar Foto Snoeck te Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar Foto Snoeck te Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar Foto Snoeck te Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar Foto Snoeck te Club 3voor12 Eindhoven - 2/6 - Effenaar
 
Bekijk alle 5 foto's van Snoeck

CD-RECENSIES

Snoeck For The Machines cover

Snoeck - For The Machines

Snoeck is een vijftal dat in 2011 de Kleine Prijs van Nederland won. Ze hebben hun debuutalbum For The Machines in eigen beheer uitgebracht. Ralph Timmermans nam de productie voor zijn...

Live gezien door: