Trio Mogambo

Mogambo is de band van Erna en Marcos Moragues die hun Spaanse muziek opnieuw in de Lage Landen vertolken. Ze komen net weer terug van de Canarische Eilanden en Mallorca en wonen nu in Groningen.

Marcos(gitarist) en Erna(zangeres) spelen al sinds 1996 met elkaar. Tot 2002 in Spanje, sindsdien ook in Nederland. Mogambo speelt musica Española en Latina, bolero's en rumba's en salsa. Erna zingt deze muziek met een passie en energie die deze muziek vereist en haar volkomen natuurlijk is, en Marcos is een Spaanse gitarist die met virtuoos spel de harmonie en improvisatie van de band draagt.

Hier in Nederland spelen Marcos en Erna met twee fantastische musici van Curacao die hun Antiliaanse ritmes moeiteloos vermengen met de originele Spaanse ritmes van de bolero en de rumba. Op bas speelt met Mogambo; Harvey Mercera en op drums; Junior Martir. Met de lekker groove van Harvey en de swingende beat van Junior wordt het met Mogambo altijd krap op de dansvloer.

Wanneer Mogambo op een festival een concert geeft, dan speelt Mogambo met percussionist en fluitist/saxofonist erbij. De band wordt uitgebreid met zeer goede performers tot kwintet of sextet. Percussie; Choco Ramirez en dwarsfluit en sax; Alex Simu.

OUDE OPTREDENS VAN Trio Mogambo

  • 10 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Trio Mogambo

Wij hebben geen informatie over komende shows van Trio Mogambo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.