Davina Michelle

Uit: Rotterdam - Nederland

Davina Michelle is geboren in Rotterdam op 12 november 1995. Ze neemt in 2016 deel aan het vijfde seizoen van het RTL5-Programma Idols. Hoewel ze in de duettenronde afvalt, maakt ze een goede indruk.

In augustus 2017 maakt Davina een cover van het nummer ‘What about us’ van P!nk. Nadat P!nk reageert dat haar cover geweldig is, gaat het nummer viral. Dit levert Davina Michelle optredens op in RTL Late Night, De wereld Draait Door en verschillende plaatsen in de Verenigde Staten. In december 2018 wordt bekend gemaakt dat ze het voorprogramma van P!nk is op het Malieveld in Den Haag.

Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix. Haar doel: herkenbare muziek maken die mensen beinvloedt en energie geeft. Dit lukt heel goed. Ze verbreekt het record van Celine Dion als langst op eenstaande hitzangeres en is in 2018 de hoogste Nederlandse binnenkomer in de top 2000.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (34) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (34) oude optredens

FOTO'S VAN Davina Michelle

Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te Festival Strand 2019 Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 42 foto's van Davina Michelle

Davina Michelle NIEUWS

Al het Davina Michelle nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: