concert: Davina Michelle in Het Depot op ZONDAG 03 DECEMBER 2023

  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok
  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
ZO.
03 DEC
DAVINA MICHELLE 20:00 uur Het Depot, Leuven
2023
Hoofdprogramma Davina Michelle
Toegang 29,00 - 32,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 december 2023.
Dat is 147 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met 1,5 miljoen volgers op haar YouTube-kanaal is Davina Michelle een van de meest succesvolle Nederlandse zangeressen ooit. Haar unieke stem en meeslepende nummers hebben niet alleen Nederland, maar ook Vlaanderen weten te veroveren, mede dankzij haar deelname aan het programma "Liefde Voor Muziek".

Davina Michelle beschikt over een perfecte combinatie van uitstraling, talent, charisma en een feilloos gevoel voor hits. Haar grote doorbraak kwam met haar cover van de klassieker "What About Us" van P!NK, waarna ze niet meer weg te denken was uit de hitlijsten. Nederland is massaal gevallen voor haar nummers "Duurt Te Lang", "Skyward" en "Better Now", terwijl ze ook in Vlaanderen succes boekte met "Hoe Het Danst".

Haar live-optredens zijn ronduit sensationeel. Q-music heeft haar zelfs uitgeroepen tot "Beste Live Act" van Nederland en ze heeft al diverse Edisons, de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen, in de wacht gesleept. Als klap op de vuurpijl heeft ze een spectaculaire performance gegeven op het Eurovisie Songfestival 2021. Het is overduidelijk: Davina Michelle is klaar om de wereld te veroveren!

Foto's van Davina Michelle

Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2022 Foto Davina Michelle te Davina Michelle - 07/12 - AFAS Live Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te Davina Michelle - 07/12 - AFAS Live Foto Davina Michelle te Strandfestival ZAND 2023 Foto Davina Michelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 122 foto's van Davina Michelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws