Davina Michelle sluit tour af met extra concert in AFAS live

review: Concert at Sea 2022 Davina Michelle
Davina Michelle sluit tour af met extra concert in AFAS live
Door redactie op 05 september 2023 - 11:36 De zangeres Davina Michelle heeft aangekondigd dat ze een extra datum heeft toegevoegd aan haar tournee vanwege overweldigend succes. Fans krijgen een extra kans om haar live te zien optreden in AFAS Live, Amsterdam op maandag 7 december.

Davina Michelle begon haar muzikale reis door covers van populaire nummers te delen op YouTube en Facebook. Haar indrukwekkende vocale bereik en emotie in haar optredens trokken al snel de aandacht van veel kijkers. Toen ze haar megahit ‘Duurt Te Lang’ uitbracht, werd haar populariteit niet te ontkennen. De show in Afas Live wordt het eerste concert dat Davina tot nu toe met haar band in Amsterdam gegeven heeft.

De afgelopen periode was voor Davina Michelle hectisch maar geweldig: twee maal een uitverkocht Rotterdam Ahoy, support act bij Maroon 5 in diverse landen, optredens op vele festivals en haar onlangs aangekondigde intieme clubtour ‘Heartbeat’ in Nederland en België was in korte tijd vrijwel helemaal uitverkocht.

De kaartverkoop van deze show zal beginnen op vrijdag acht september, om tien uur. Hier koop je tickets voor het concert van Davina Michelle in de Afas Live. Je bent voor € 44,80 aanwezig. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

LIL TJAY MET 'BEAT THE ODDS TOUR' LANGS 013 TILBURGDe Amerikaanse rapper Lil Tjay komt met zijn Beat The Odds Tour op zaterdag...

Lindsey Stirling

VIOLISTE LINDSEY STIRLING KONDIGT CONCERTEN IN... Lindsey Stirling staat bekend om haar unieke mix van klassieke vioolmuziek en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.