ARTIEST: Femke Weidema

Nederland

Femke, geboren in Drachten, begon haar muzikale leven met accordeonlessen in Drachten. Vervolgens studeerde ze aan het conservatorium in Groningen. Nadat ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland stond en kon optreden in Paradiso wist Femke dat songwriting haar doel was. Na een jaar keihard werken stapte ze met een handvol songs in het vliegtuig naar Boston. Mede door een Fulbright Scholarship en een Van de Ende Scholarship kon ze beginnen aan de Berklee College of Music. In haar eerste maanden sleepte ze al een Songwriting Award en een Female Musician Award binnen.

Femke is altijd op zoek naar nieuwe artiesten om te ontwikkelen en na slechts een jaar kan ze voor haar 4 artiesten rekenen op meer dan 18 million streams wereldwijd. Zo stonden haar artiesten reeds in het voorprogramma van Macklemore , Kaleo en Bruno Mars. Hun composities zijn te horen in films en op TV, en zijn ze opgepakt door de schrijvende media (o.a. Variety Magazine, NME, The Sun).

Femke heeft de hele wereld rond gereisd voor haar muziek, ze werkt met artiesten uit o.a. Thailand, Canada, China, Duitsland, Engeland, Frankrijk, US, Scotland. Haar songs zijn uitgekomen op labels als Warner, Black River, Sony, Big Machine en meer.

Femke's doel is groter dan het zijn van een songwriter en producer. Ze wil ook een succesvolle zakenvrouw worden.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Femke Weidema. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Femke Weidema NIEUWS