Matt Perriment

Uit: Londen - Engeland

Met zijn debuut 'Everlast' uit 2017 gooide indiefolk-artiest Matt Perriment hoge ogen. Lovende recensies, plaatsingen in diverse internationale streaming playlists en uitverkochte shows in onder meer The Lexington en The Camden Assembly volgden.

"Van jongs af aan heb ik te maken gehad met de pieken en dalen van het leven en ik kwam er al snel achter dat het schrijven van muziek en teksten mij helpen om mijn gevoelens te beheersen", vertelt Matt. Hierop begon hij kleine fragmenten van songs op te nemen met de spraakmemo functie van zijn iPhone. "Al snel had ik meer dan achthonderd spraakmemo's op mijn telefoon, die samen een kaart van mijn leven vormden. Alles wat in mijn leven gebeurde werd in die memo's opgenomen, zowel de ups als de downs."

"Omdat alle songs initieel werden geschreven en opgenomen met behulp van spraakmemo's wilde mijn producer Katie Earl en ikzelf proberen om deze zo rauw en emotioneel mogelijk houden. Iedere song is uniek en in een andere omgeving opgenomen. Het doel was om elke song een andere soundscape te geven waarin de sfeer en emotie van het liedje duidelijk weergegeven werden."

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (11) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (11) oude optredens

FOTO'S VAN Matt Perriment

Foto Matt Perriment te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto Matt Perriment te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto Matt Perriment te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto Matt Perriment te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto Matt Perriment te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto Matt Perriment te HAEVN - 12/04 - Annabel
 
Bekijk alle 6 foto's van Matt Perriment

Live gezien door: