Copycats

Nederland

Turks-Nederlands collectief Copycats nodigt je uit een wandeling te maken door hun collectieve herinnering aan een frisse lentenacht in Rotterdam. In Dreams Dramas Diamonds/travelogue version, loopt de bezoeker door de stad, luisterend naar het reisverslag van twee personages. De noodzaak voor personages wordt groter naarmate het gesprek vordert. Fictie doet zijn intrede in de digitale schrijfomgeving.

De wereld om hen heen brandt langzaam uit, als een slowpocalypse. Toch blijven ze dromen over hun aankomende werk. ‘Samen dromen’ verandert langzaam in persoonlijke en politieke betrokkenheid. Hun reis wordt een droom op zich, over de natuur van ons geheugen. Het laat het onvermogen zien om context en nuances in onze herinnering op te roepen. Hierdoor wordt onze perceptie van persoonlijke en globale geschiedenissen beinvloed. De Copycats graven in Dreams. Dramas. Diamonds. in hun dromen en nachtmerries.

Terwijl de bezoeker zich door de stad beweegt, wordt de herinnering aan een ander soort reis deel van het avontuur. Het vermengt zich met de eigen beelden van de reiziger. Gedurende de reis zie je de stad opgaan in haar dromen.

OUDE OPTREDENS VAN Copycats

  • 07 - 08   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Copycats

Wij hebben geen informatie over komende shows van Copycats. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.