Woodwind

Na in de zeventiger jaren een country rock groep gevormd te hebben en in de regio veel succesvolle optredens te hebben verzorgd, verliezen de leden elkaar uit het oog. Vele jaren later komen ze elkaar weer tegen. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Waarom waren ze eigenlijk uit elkaar gegaan? Waar is hun lange haar gebleven? Wat is er terecht gekomen van idealen, overtuigingen, capaciteiten, relaties, twijfels, geldgebrek, frustraties en... is de magie van de zeventiger jaren nog steeds aanwezig?

Na afloop van het programma bent u, net als de muzikanten na al die jaren, niet veel wijzer geworden. Wel heeft u kunnen genieten van een uitermate afwisselend muzikaal programma. Het repertoire bestaat uit min of meer bekende nummers afgewisseld met eigen werk. Hoewel een uitgebreid arsenaal aan invloeden van de laatste decennia te horen is, blijven de ingredienten: Rock, Folk en Country altijd aanwezig.

Doordat vier bandleden zingen en het overige bandlid een zangverbod heeft, valt er zeker ook vocaal wat te beleven. Het gebruik van zowel electrische als accoustische gitaren geeft Woodwind een aangename sound, terwijl instrumentwisselingen met verschillende gitaren, pedalsteel, mandoline en monharmonica's het ook voor de bandleden zelf spannend houdt.

OUDE OPTREDENS VAN Woodwind

  • 13 mei `17
  • 14 - 15   mei
  • 07 mei `16

KOMENDE OPTREDENS VAN Woodwind

Wij hebben geen informatie over komende shows van Woodwind. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Woodwind