Gebruikers-recensie: concert Sting in Ziggo Dome

Schrijf ook een eigen verslag
Schrijf een verslag over jouw belevingen bij het concert Sting in Ziggo Dome en deel deze met duizenden Podiuminfo bezoekers.
Steengoed concert van een rasartiest.
Zoals gewoonlijk weer goed bij stem en omringd door een ervaren band. Welliswaar ontbreekt het 'echte' policegeluid. Maar dat is niet vreemd, want dat is enkel mogelijk met twee andere helden: andy summers en stewart copeland.

Een lichte verontwoordiging kwam mij ten gevoel toen sting op een gegeven moment zijn: 'we've got the best drummer in the world' ... Hallo? Dat moet toch eccht Stewart Copeland. Beetje vreemd dus. De drummer was verder prima, maar kon bij lange na het niveau van een stewert copeland halen. Vooral de snellere nummers van de police waren voor drummer moeilijk en daardoor wat langzamer dan zou moeten. Dan denk ik aan Stewart Copeland die bij concerten zich gedraagt als een soort animal (van de muppets). De drummer van de avond was zeker geen animal, maar goed, het is vergeven.

De minpunten zijn er dus niet voor de muziek/band want die was, zoals gezegd, gewoon goed. Wel zijn er opmerkingen te maken over de locatie, te weten de 'ziggo'dome' en vooral ook het aanwezige publiek. Er was die avond een hood gehalte aan 'beroepszeikers' aanwezig, die over allen en iedereen iets op te merken had. De prijzen, de drukte, het niet goed kunnen zien omdat er iemand voor gaat staan.... Leek voor sommige wel of ze voor de 1e keer bij een concert waren.

Tot slot de ziggo dome. Mooie tent, goed geluid (klopt dus wel wat ze erover zeggen)...maaarrrrrrrr wat een dramatische barbediending. Die zijn duidelijk niet berekend op hun taak. Telkens bij elke bestelling nog de biertjes en frisdranken moeten gaan tappen is niet handig. Gevolg, nodeloze rijen. Vervolgens kreeg ik nog naar mijn hoofd geworpen dat ik 'niet in de rij stond'. Een rij?? Bij een bar..? Bij een concert? Serieus? Ja...dat was wel triest.

Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Al met al vind ik wel de music hall een prettigere locatie. Maar ieder zijn smaak.
Wat vind jij van deze recensie?

(4.5 / 1 stem)

REACTIES

Avatar Raven
za 07 jul 2012 22:35

Raven Derde concert met Sting voor mij en niet de beste van de drie, maar zeker ook niet de minste! Het enige wat mij vooral opvalt aan de vele recensies (en ook die van jou) is dat iedereen zo lyrisch is over het geluid in Ziggo Dome. Wij hadden geen staanplaatsen maar zitplaatsen (ring zuid, 1e ring) en bij de zachtere nummers zoals Fragile, Englishman in New York en I Hung my Head was het geluid nagenoeg perfect inderdaad. Echter bij de drukkere nummers zoals Next to You overstemden de hoge tonen de rest waardoor het zeer deed aan je oren en je de zang bijna niet meer kon horen. Nu maakt het blijkbaar uit waar je zit/staat, maar toch jammer dat het geluid zo was (zeker bij 1e rangszitplaatsen) waardoor ik moet concluderen dat het geluid bij de ArenA en Gelredome zelfs nog beter was...

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Plaats een reactie bij deze gebruikersrecensie.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.