Eerste editie International Golden Gnome Awards

Door Emma op 27 april 2010 - 10:25 DJ Fanclub en Paradiso presenteren op 20 oktober de eerste editie van de ‘International Golden Gnome Awards’. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens de openingsavond van het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds belangrijkste conferentie en showcase festival voor elektronische muziek.

De openingsavond zal niet alleen in het teken staan van de prijsuitreiking. Er is tevens een avondvullend programma, met vele verrassingen en surprise optredens. Verwacht nominaties voor Best Festival, Favourite International DJ en Most Promising New Dutch Talent, maar ook minder serieuzere categorieën als Sexiest DJ, Fashion Victim of the Year, DJ with the Worst Haircut en Most Lovable Agent.Vanaf september kun jij je stem uitbrengen via Goldengnomeawards.com.

Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 23 oktober in Amsterdam. Het evenement telt jaarlijks meer dan 700 artiesten en DJ's in 40 clubs in Amsterdam met in totaal ruim 90.000 bezoekers en 2.100 muziekprofessionals uit 50 landen.

Kaarten voor woensdag 20 oktober kosten 15 euro (incl. daglidmaatschap) en zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ironmaidennews.jpg28

IRON MAIDEN MET HEAVEN & HELL NAAR MALIEVELD DEN-HAAG?Op de website Sortmusic.com kunnen we lezen dat Iron Maiden naar...

Cohen5

LEONARD COHEN NAAR GENT Wie het afgelopen jaar niet aanwezig kon zijn bij het concert in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.