Leonard Cohen naar Gent

Door Sheryla op 26 april 2010 - 15:01 Wie het afgelopen jaar niet aanwezig kon zijn bij het concert in het Antwerpse Sportpaleis krijgt opnieuw een kans om Leonard Cohen te zien. De Canadese singer-songwriter die wereldfaam verwierf met klassiekers als 'Suzanne', 'Hallelujah', 'Bird on a Wire', 'I'm Your Man' en 'Everybody Knows' staat op 20 augustus op het Sint-Pietersplein van Gent. Dit is de enige plaats in de Benelux die hij deze zomer aandoet.

Leonard Cohen speelt graag op historische locaties. Zo heeft hij reeds opgetreden op het San Marco-plein en de Piazza Napoleone. Om het historische karakter van het Sint-Pietersplein ten volle te benutten zijn er voor het optreden enkel zitplaatsen verkrijgbaar.

Tickets voor het concert kosten tussen de 59 en 96 euro incl. servicekosten. De voorverkoop gaat a.s. donderdag van start.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kabouter

EERSTE EDITIE INTERNATIONAL GOLDEN GNOME AWARDSDJ Fanclub en Paradiso presenteren op 20 oktober de eerste editie van de...

eddienews.jpg5

ED KOWALCZYK NAAR PARADISO De voormalige frontman van Live, Ed Kowalczyk , geeft op woensdag 1...

REACTIES

Avatar Marieke234
ma 26 apr 2010 16:55

Marieke234 Hallelujah!

 0
Avatar Maynard-J
di 27 apr 2010 09:11

Maynard-J Ik zag Cohen 2 jaar geleden in het Westerpark en dat is waarschijnlijk het mooiste concert ooit geweest. Dan kan dit alleen nog maar tegenvallen. Voor wie hem nog niet gezien heeft zeg ik: gaan!

 0
Avatar kuifje
di 27 apr 2010 09:54

kuifje Maynard-J schreef:
Ik zag Cohen 2 jaar geleden in het Westerpark en dat is waarschijnlijk het mooiste concert ooit geweest. Dan kan dit alleen nog maar tegenvallen. Voor wie hem nog niet gezien heeft zeg ik: gaan!

Leonard Cohen valt nooit tegen. Heb hem na Westerpark ook gezien in Ahoy en dat was ook fantastisch.

 0
Avatar Ron1984
di 27 apr 2010 10:10

Ron1984 Sjips! Dat is wel een roteind rijden vanuit Groningen. Ook niet echt goedkoop... Maar eigenlijk moet je die man gewoon gezien hebben.

 0
Avatar kuifje
do 29 apr 2010 11:58

kuifje Extra concert van Leonard Cohen op zaterdag 21 augustus 2010. De combinatie van Leonard Cohen en België kan blijkbaar niet stuk. Het concert op het historische Sint-Pietersplein te Gent was in een mum van tijd uitverkocht. Om tegemoet te komen aan de immense vraag aan tickets vanuit de hele Benelux is hij bereid om een tweede concert te spelen in dit uniek kader. Op zaterdag 21 augustus 2010 speelt Leonard Cohen een extra show op het Sint-Pietersplein.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.