Winnen: 2x2 Slagsmålsklubben

Door fresh77 op 19 augustus 2009 - 16:31 Als je van vrolijke live electronica houdt ben je bij Slagsmålsklubben aan het juiste adres. Deze groep van Zweedse nerds heeft afgelopen jaar met optredens op onder andere 5daysoff en de Rauw-feesten in Amsterdam en Utrecht een overweldigende indruk achter gelaten met hun prachtige verzameling van bliepjes, beats en samples. Het wordt ook wel een indierock band met synthezisers in plaats van gitaren genoemd. En nu is het tijd om het Patronaat in Haarlem op zijn kop te zetten!

Wij mogen 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Slagsmålsklubben in het Patronaat op 4 september in het Patronaat!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Slagsmålsklubben wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Slagsmålsklubben artiest-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Slagsmålsklubben wilt) naar [email protected] onder vermelding van 'Slagsmålsklubben' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot en met 28 augustus. Winnaars krijgen per email bericht.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekko

BLACK LIPS DIT WEEKEND IN EKKOTerwijl er dit weekend in Biddinghuizen 50.000 man losgaat op van alles en...

Them Crooked Vultures13

LAATSTE KAARTEN THEM CROOKED VULTURES VANAF 15.30... In tegenstelling tot berichtgeving in sommige media is het concert van Them...

REACTIES

Avatar NocturnalxRomance
do 20 aug 2009 13:47

NocturnalxRo.. GIMME PLEASE!

Ik heb nog geen kaartjes ervoor, heb net m'n kaartjes gekocht voor The Horrors tivoli en Escape The Fate melkweg. En nu ben ik dus best wel blut :'D En ik wil er graag heen dusja /o/

 0
Avatar Sitt
ma 07 sep 2009 17:41

Sitt Wow, dat lijkt me zo vet om hun een keer live te zien!! :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.