Laatste kaarten Them Crooked Vultures vanaf 15.30 uur verkrijgbaar‏

Door Marz667 op 19 augustus 2009 - 12:40 In tegenstelling tot berichtgeving in sommige media is het concert van Them Crooked Vultures vanavond in de Melkweg nog niet uitverkocht! De laatste kaarten zijn vanaf 15.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van de Melkweg.

Hierbij geldt: maximaal 1 ticket per persoon, er kan om legitimatie worden gevraagd en alleen toegang tot de show met een onbeschadigd polsbandje om, een ticket en een lidmaatschap. Polsbandjes zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.Slagsmalsklubben2

WINNEN: 2X2 SLAGSMÅLSKLUBBENAls je van vrolijke live electronica houdt ben je bij Slagsmålsklubben aan...

living colours2

LIVING COLOUR OPNIEUW NAAR NEDERLAND De funkrockers van Living Colour komen tegen het einde van het jaar...

REACTIES

Avatar Cinderela
wo 19 aug 2009 14:48

Cinderela Leuk hoor, 3 uur in de rij gestaan... Ik had het nu ook kunnen halen zonder rij.

 0
Avatar Cinderela
wo 19 aug 2009 14:49

Cinderela Ach ja, blij dat ik een kaartje heb!

 0
Avatar smellycat
wo 19 aug 2009 15:07

smellycat Kan iemand me uitleggen waarom ze voor deze rare verkoop hebben gekozen? De handel tegen gaan geloof ik niet want ze zijn gisteren pas in de verkoop gegaan dus erg veel tijd is er niet voor handelaren??

 0
Avatar Marz667
wo 19 aug 2009 15:22

Marz667 smellycat schreef:
Kan iemand me uitleggen waarom ze voor deze rare verkoop hebben gekozen? De handel tegen gaan geloof ik niet want ze zijn gisteren pas in de verkoop gegaan dus erg veel tijd is er niet voor handelaren??

Volgens mij willen ze het een beetje underground en 'voor de leuk' houden? En misschien ook een beetje 'geheimzinnig', dat je alles in de gaten moet houden voor de last-minute concerten en voorverkoopplekken?

 0
Avatar smellycat
wo 19 aug 2009 15:41

smellycat Dank je Marz667, dat verklaard het inderdaad. Wel erg lullig voor mensen 'uit de provincie' die dan in een paar dagen heel Nederland moeten doorreizen.. Eerst ... naar Amsterdam om het kaartje te kopen en weer terug naar huis. De dag ernaa dezelfde trip om naar het concert te gaan en als het dan een beetje mee zit de dag erna weer onderweg naar LL.. ;-) Klopt dan inderdaad wel dat je er wat voor over moet hebben.. haha

 0
Avatar ik-hier?
wo 19 aug 2009 21:12

ik-hier? Tja in A'dam wonen heeft ook niet echt nut.
Sta ik gisteren in de rij krijg te horen dat het is uitverkocht, dat was al balen.
Maar dan lees ik ineens op internet terwijl ik op m'n werk zit en er ook niet van weg kan dat er in de middag ook nog kaarten werden verkocht.. BASTARDS!

 0
Avatar ik-hier?
wo 19 aug 2009 21:12

ik-hier? en naar Lowlands kan ik helaas ook al niet :(

 0
Avatar Nalu
do 20 aug 2009 11:44

Nalu @ik-hier? serieus? zeiden ze dat het uiverkocht was? dat zou echt kinderachtig zijn nl...

 0
Avatar AMBULANT
zo 23 aug 2009 16:08

AMBULANT Bij Pukkelpop ff gechecked... Zeer gave band... Voice van de Queens, ritmiek van de Foo's. Ik vind het net iets draaglijker dan de wat moeizame stukken van de Queens. Leuk leuk leuk.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
zo 23 aug 2009 22:22

E-Clect-Eddy en mij konden ze dus niet zo boeien op Pukkelpop... had echt de indruk of ze nog bezig waren om hun eigen nummers beter te leren spelen. Try-out zou ik roepen, het is een leuk gezelschap maar ik had na een paar nummers al genoeg gehoord.

 1
Avatar AMBULANT
ma 24 aug 2009 19:09

AMBULANT Moet ik je gelijk in geven, maar had me daar ook een beetje op ingesteld... Ik wilde vooral weten waar die hele heisa om was, en ach... Het is mij niet tegengevallen. Of ik 40,- voor een kaartje over zou hebben is een ander verhaal...

 0
Avatar itedwards
di 25 aug 2009 12:38

itedwards E-Clect-Eddy schreef:
en mij konden ze dus niet zo boeien op Pukkelpop... had echt de indruk of ze nog bezig waren om hun eigen nummers beter te leren spelen. Try-out zou ik roepen, het is een leuk gezelschap maar ik had na een paar nummers al genoeg gehoord.


Dat vond ik ook. Ben toen snel naar grizzly Bear gerend :)

 0
Avatar Paul_Banks
di 25 aug 2009 16:44

Paul_Banks E-Clect-Eddy schreef:
en mij konden ze dus niet zo boeien op Pukkelpop... had echt de indruk of ze nog bezig waren om hun eigen nummers beter te leren spelen. Try-out zou ik roepen, het is een leuk gezelschap maar ik had na een paar nummers al genoeg gehoord.


Op Lowlands was het echt heel goed (en ik heb een hekel aan Foo fighters en ik vind Qotsa altijd wel erg goed, maar ik heb nooit de neiging om een los concert te bezoeken, maar dit was heerlijk en smaakte naar meer), maar ik hoorde ook al dat Wilco het eerste deel niet zo goed was op Pukkelpop, terwijl het op Lowlands bruiste vanaf minuut 1. En Grizzly bear stond tegenover Prodigy dus dat was een hele makkelijke keus, oh ik krijg zowaar het gevoel dat ik toch de juiste keus heb gemaakt door niet mijn Lowlands kaartje te verkopen en naar Pukkelpop te gaan voor My bloody valentine (waar het geluid schijnbaar ongelofelijk hard stond), Dinosaur jr. en The Jesus lizard.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.