Winnaars Priestfeast actie bekend

Door J_anna op 18 maart 2009 - 14:20 De kogel is door de kerk! De winnaars van onze Priestfeast actie zijn bekend. De volgende gelukkigen gaan volgende week maandag gratis naar Judas Priest, Megadeth en Testament in de Heineken Music Hall omdat ze volgens de jury de meest originele/spectaculaire toegift hebben bedacht!

CoBhCNL
Dave mustaine zingt een duet met de leden van Judas priest. Het nummer dat ze zingen is speciaal geschreven voor deze avond, met de tekst geprojecteerd op een groot scherm achter huh. Links en rechts een pit, lopen ze het publiek een stuk in. Shaking hands with their metal brothers. Fans gaan uit hun dak, vuurwerk en een stripteaseact. Als klap op de vuurpijl gooien ze bier en whiskey over het publiek heen. Sex, drugs and rock & roll, de ultieme ervaring!

MaybexMemories
Podium word donker, er komt een weg van gele stenen te voorschijn. Judas Priest begint een bombastisch nummer te spelen en uit het donker komen Dave Mustaine verkleed als vogelverschrikker, Rob Halford verkeeld als robot en Chuck Billy verkleed als Dorothy aangehuppeld. Ze blijven even stilstaan en na luid applaus zet de band het nummer van The Wizard Of Oz in. Dave, Chuck en Rob huppelen over het podium terwijl ze luidkeels zingen "We're off to see the wizard, the wonderfull wizard of oz.." hoe vet zou dat zijn dan??

Douchebag
Als het donker word Rob Halford met zijn motor het podium opkomt MET Dave Mustaine achterop. Ze stappen af en ze spelen hell bent for leather,met dave ook op gitaar. Na dat nummer spelen ze You've got another thing coming met Chris Broderick en Chuck Billy, Chris moet de solo met 300 noten per seconde spelen, en Rob moet een een zangduo houden met Chuck Billy.
En ze mogen ook wel wat nummers uit de oude doos halen wat mij betreft.

Van harte gefeliciteerd, lucky bastards! En alle inzenders: bedankt!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fleetfoxes12

FLEET FOXES NAAR PARADISODe Amerikaanse band Fleet Foxes geeft op 30 juni een concert in Paradiso....

Tracy Chapman2

TRACY CHAPMAN OP 11 JULI NAAR AMSTERDAM De Amerikaanse singer/songwriter Tracy Chapman zal op 11 juli met haar band...

REACTIES

Avatar Esje
wo 18 mrt 2009 16:12

Esje congrats, kids!

ik voor mij heb zitten smullen van de scenario's...hope they live up to it!

 0
Avatar MaybexMemories
wo 18 mrt 2009 17:19

MaybexMemories w0000t!!! gewonnen!!!! hoe vet???!!!

 0
Avatar CoBhCNL
do 19 mrt 2009 17:53

CoBhCNL YEAH!!!!
nu kan ik er wel heen!!
heel vet!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.