013 zoekt de beste game-gitarist ter wereld

Door Marz667 op 19 juni 2008 - 11:14 De 013 gaat dit weekend op zoek naar de beste game-gitarist ter wereld; de bezoekers van Ministry en/of Meshuggah kunnen de gitaren kruisen met het populaire spel Guitar Hero!

In de 013-lounge zullen twee complete Guitar Hero-opstellingen worden geplaatst en kunnen bezoekers uit hun dak gaan op rockklassiekers van Beastie Boys, Aerosmith of Metallica. De meest virtueuze deelnemers maken kans op gratis tickets voor het spectaculaire najaarsprogramma van 013, waaronder Symforce II (23 augustus met oa Opeth), Serj Tankian (26 augustus, zanger System of a Down), Living Colour (31 oktober) of Motörhead (24 november).

Naast de onderlinge strijd, heeft de zaal ook de artiesten uitgenodigd om hun kunsten te vertonen; is een goede gitarist ook een goede game-gitarist?


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



recensieplaatje4

RECENSIES: COLDPLAY, RADIOHEAD, REM, FOO FIGHTERS, ...Het is weer een maandje geleden dat we een update gaven van onze recensies....

brighteyes.gif5

BRIGHT EYES-ZANGER CONOR OBERST NAAR AMSTERDAM Amerikaans singer-songwriter Conor Oberst komt samen met zijn gitaar naar...

REACTIES

Avatar danielpunt
do 19 jun 2008 12:18

danielpunt Gaaf, ik schop kont met dat spel. 8-) Alleen vind ik beide concerten niks.

 0
Avatar Marz667
do 19 jun 2008 12:34

Marz667 Mijn probleem is meer dat ik al die gratis kaartjes daar natuurlijk ga winnen zondag, maar dat ik helemaal niet naar Serj Tankian wil!

 0
Avatar Basisa
za 21 jun 2008 15:28

Basisa Marz667 schreef:
Mijn probleem is meer dat ik al die gratis kaartjes daar natuurlijk ga winnen zondag, maar dat ik helemaal niet naar Serj Tankian wil!
Geef het kaartje dan maar aan mij hoor ;) ik zou hem graag een keer live zien

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.