nieuws: Winnen: 3x2 kaarten Dub Trio

print
mail to friend
Door cheyenne op 21 april 2008 - 16:33 1 Dub Trio bestaat uit DP Holmes, Stu Brooks en Joe Tomino en is een dub/rock cross band uit Brooklyn. De Bassist Stu Brooks had al eerder gewerkt met grote artiesten als 50 cent, Tupac Shakur en meer. Drummer Joe Tomino tourde mee met de Fugees en Gitarist DP Holmes was te horen op het album van Mos Def en Common. De drie mannen brachten dit jaar samen het album Another Sound Is Dying uit dat neigt naar dub, punk, rock en alternatieve metal.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Dub Trio op 1 mei in 't Paard van Troje.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het optreden van Dub Trio wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Dub Trio pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent, Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registeren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebruikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Dub Trio zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Dub Trio en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.
volgend nieuwsbericht
Madrugada

WINNEN: 2X2 KAARTEN MADRUGADADe Noorse band Madrugada werd opgericht in 1995 als Abbey’s Addoption, maar...

Wire
vorig nieuwsbericht

WINNEN: 3X2 KAARTEN WIRE Wire zal op 2 mei optreden in Hedon te Zwolle. De band Wire bestaat uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS