Snelle in 2020 naar Afas Live voor zijn grootste soloconcert tot nu toe

review: Snelle - 14/12 - Melkweg Snelle
Snelle in 2020 naar Afas Live voor zijn grootste soloconcert tot nu toe
Door larissapronk op 18 december 2019 - 11:16 Snelle geeft in 2020 zijn grootste soloconcert ooit in Amsterdam. Op 17 oktober 2020 zal hij te zien zijn in AFAS Live.

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle, is een Nederlandse rapper. Op zijn zeventiende ging hij naar de Herman Brood Academie. Snelle werd vroeger veel gepest door zijn schisis (een spleet of groef in bovenlip, kaak en/of gehemelte). Hierover schreef hij zijn single 'Reünie. Dit nummer is inmiddels al meer dan 38 miljoen keer beluisterd op Spotify en staat op zijn nieuwe album 'Vierentwintig' wat op 24 oktober dit jaar verscheen. Binnen één dag behaalde 'Vierentwintig' de gouden status en is ondertussen al meer dan 126 miljoen keer gestreamd. Ook staat de bekende hit 'Lippenstift', wat in samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank is gemaakt, op het album. Afgelopen oktober won de rapper de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij drie Edison nominaties.

Vrije zit- en staanplaatsen kosten €28,50 en Golden Circle tickets kosten €55,-. Om als eerste kans te maken op een kaartje voor Snelle in AFAS Live kan je je vanaf nu pre-registreren. Dit kan tot vrijdag 20 december 20:00 uur. Hiermee krijg je twee uur eerder toegang tot de kaartverkoop. Reguliere tickets gaan zaterdag 21 december om 12:00 uur in verkoop. Tickets voor Snelle in AFAS Live koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Snelle in AFAS Live begint.
'
Afgelopen week trad Snelle op Doornroosje en in de Melkweg. Het fotoverslag van Snelle in Doornroosje op donderdag 12 december kan je hier bekijken. Het fotoverslag van Snelle in de Melkweg op zaterdag 14 december kan je hier bekijken. Komende zomer is Snelle al bevestigd voor heel wat festivals. Hier vind je een overzicht van alle plekken waar Snelle speelt.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Kast - AFAS Live news

IN THE PICTURE: MADNESS, DJ PAUL ELSTAK, NAAZ, DE...Het jaar 2019 zit er al bijna op, vandaag dan ook onze laatste rubriek van...

Epica2

EPICA EN APOCALYPTICA DECEMBER 2020 NAAR AFAS LIVE Op 11 december staan Epica en Apocalyptica samen in Afas Live. Het is voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.