Bryan Ferry naar Nederland en België in 2016

Bryan Ferry
Bryan Ferry naar Nederland en België in 2016
Door heyangel op 30 november 2015 - 10:49 De Britse zanger Bryan Ferry komt in 2016 naar Nederland en België voor een reeks concerten. De voormalig leadzanger van Roxy Music staat op donderdag 29 september in Paradiso, zaterdag 1 oktober in De Vereeniging in Nijmegen, maandag 3 oktober in MartiniPlaza en op woensdag 5 oktober in Koninklijk Theater Carré.

Bryan zal na de concerten in Nederland ook nog 3 optredens geven in België. Op zondag 9 oktober staat hij in Kursaal (Oostende), dinsdag 11 oktober in de Stadsschouwburg (Antwerpen) en op donderdag 13 oktober in Capitole (Gent).

Kaarten zijn vanaf aanstaande woensdag 2 december om 10.00 te koop. De kaarten van de shows in Paradiso, MartiniPlaza en Koninklijk Theater Carré zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaarten voor de show in De Vereeniging zullen verkrijgbaar zijn via de website van Doornroosje. De prijzen variëren van €55,00 tot €71,50.

Tickets voor de shows in België zijn te krijgen via de website van Sherpa.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



news

JOEY CAPE (LAGWAGON) OP 24 MAART NAAR SUGARFACTORY Joey Cape , bekend als frontman van Lagwagon en bandlid van Me First...

Simple Plan

SIMPLE PLAN IN MAART NAAR UTRECHT EN ANTWERPEN De Canadese poppunkband Simple Plan komt op 18 maart naar het Utrechtse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.