Percy Sledge voor eenmalig optreden naar Heerlen

percy sledge
Percy Sledge voor eenmalig optreden naar Heerlen
Door JenniferWorrell op 24 februari 2014 - 11:34 Op dinsdag 22 april komt één van de pioniers van de emotionele soul-ballad voor een eenmalig concert naar Nederland. Dit is niemand minder dan Percy Sledge. Hij zal op 22 april in de Rabo-zaal van Theater Heerlen staan.

Percy Sledge staat voornamelijk bekend om zijn hit 'When a Man Loves a Woman' die hij scoorde in 1966. Hij was tevens één van de eerste artiesten die het aandurfde om soul met country invloeden te vermengen. Iets wat in die tijd ongewoon was. Hierna volgden er nog vele andere hits, zoals: 'My Special Prayer', 'Warm And Tender Love', 'It Tears Me Up' en 'Take Time To Know Her'.

Tickets voor het concert kunnen online gekocht worden en variëren tussen de 17 en 37 euro qua prijs. Deze bedragen zijn exclusief service- en transactiekosten. Het concert begint om 20:00 uur.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



celine cairo

WINNEN 2X2 KAARTEN VOOR CELINE CAIRO IN EDESCHE...Celine Cairo besloot op haar achttiende vol voor de muziek te gaan. Ze vormde...

Gregory Porter1

GREGORY PORTER MET ORKEST NAAR TIVOLIVREDENBURG Gregory Porter komt in mei naar Utrecht. Op de 31e van die maand speelt hij...

REACTIES

geen avatar
di 25 feb 2014 10:03

rockingbrill.. HUH? eenmalig, ik zie op diba.nl een tour van veeleer meer shows in NL?? Domper voor de zaal zeg

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.