Winnen 2x2 kaarten voor Celine Cairo in Edesche Concertzaal

celine cairo
Winnen 2x2 kaarten voor Celine Cairo in Edesche Concertzaal
Door JenniferWorrell op 24 februari 2014 - 12:26 Celine Cairo besloot op haar achttiende vol voor de muziek te gaan. Ze vormde een trio waarmee ze binnen een jaar optredens gaf in o.a. het Concertgebouw, Carnegie Hall New York, bij De Wereld Draait Door en TedX. Met de bijzondere bezetting van alleen gitaar, bas en altviool viel het trio op en mede dankzij YouTube groeide Cairo's publiek. In 2010 besloot ze haar eerste EP uit te brengen, waarvan 'Got Me Good' plots wordt opgepikt door Edwin Evers. Hij werd fan en draaide het nummer dagelijks. Met haar volledige band tourt ze nu door heel Nederland en ook de Edesche Concertzaal wordt op donderdag 20 maart aangedaan.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor Celine Cairo op donderdag 20 maart in de Edesche Concertzaal.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Celine Cairo'.

Deze actie loopt tot en met 13 maart 2014.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



cutcopynews

CUT COPY NAAR PARADISO Cut Copy komt naar Amsterdam. De groep, die deze maand nog in de Melkweg...

percysledgenews1

PERCY SLEDGE VOOR EENMALIG OPTREDEN NAAR HEERLEN Op dinsdag 22 april komt één van de pioniers van de emotionele soul-ballad...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.