nieuws: Winnen: 2x2 kaarten The Deaf in Atak

print
mail to friend
Door MGSlot op 30 oktober 2012 - 14:29 1 Met het opzetten van eigen label Speed Beat Records en de release van hun album heeft de band inmiddels ook een uitstapje gemaakt naar Texas, stonden zij in het voorprogramma van de Arctic Monkeys en staan ze geboekt voor Lowlands. Gelukkig komt de band wel terug naar het Oosten en zal the Deaf weer zorgen voor een spectaculaire punk en rock’n roll avond!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Deaf in Atak Enschede met als supportact Soul Sister Dance Revolution op 9 november 2012.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Deaf in Atak wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Deaf in Atak'.
volgend nieuwsbericht
dejeugdnews

GO BACK TO THE ZOO VS DJVT IN HMHOp donderdag 20 december vindt in de Heineken Music Hall te Amsterdam de...

teitur
vorig nieuwsbericht

WINNEN: 2X2 KAARTEN TEITUR & NEDERLANDS BLAZERS... Concert uit de 3 Nights in Heaven en de serie Cross-linx Een extraatje van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS