Winnen: 2x2 kaarten Teitur & Nederlands Blazers Ensemble in Catharinakerk Eindhoven

Door MGSlot op 30 oktober 2012 - 13:46 Concert uit de 3 Nights in Heaven en de serie Cross-linx

Een extraatje van Cross-linx! Het festival laat singer-songwriter Teitur en het Nederlands Blazers Ensemble touren langs de 5 Cross-linx podia en nemen je me naar Teitur’s homeland: de betoverend mooie Faröer Eilanden. Hij vertrok er op zijn zeventiende om de wereld te veroveren met zijn stem die zo dromerig klinkt als het sprookjesland eruit ziet. Speciaal voor dit concert schrijft Teitur een vijfdelige songcyclus getiteld Everyday song, waarbij hij vijf korte films maakt op de Faeröer.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Teitur & Nederlands Blazers Ensemble in Catharinakerk Eindhoven op 8 november 2012.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Teitur & Nederlands Blazers Ensemble in Muziekgebouw Eindhoven wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Teitur & Nederlands Blazers Ensemble in Catharinakerk Eindhoven'.thedeafnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN THE DEAF IN ATAKMet het opzetten van eigen label Speed Beat Records en de release van hun...

Liferuinernieuws

LIFERUINER, AS ENEMIES ARISE E.A. NAAR EINDHOVEN Het Canadese Liferuiner staat samen met de Nederlandse bands As Enemies...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.