nieuws: Winnen: 3x2 kaarten zZz in Gashouder Dedemsvaart

print
mail to friend
Door MGSlot op 26 oktober 2012 - 15:09 1 Sensuele synthesizerrock. Energieke electro. Gedreven garage. Drie pogingen om zZz’s muziek in woorden te vatten. Ze zijn alle drie on-the-spot. En tegelijkertijd vertellen ze samen nog niet eens een kwart van het verhaal. De Amsterdammers Björn Ottenheim (zang en slagwerk) en Daan Schinkel (toetsen) wiegen hun publiek, in tegenstelling tot wat de bandnaam suggereert, bepaald niet in slaap. Ze in november in belevingstheater Gashouder Dedemsvaart.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor zZz in Gashouderpodium in Dedemsvaart op 3 november 2012.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar zZz in Gashouder wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'zZz in Gashouder'.
volgend nieuwsbericht
rauwnewss.gif

NOVEMBER EDITIE RAUW IN TROUW EN TIVOLI COMPLEETDe dansavond RAUW in Tivoli Utrecht en Trouw Amsterdam is compleet. Bart B...

Podiuminfo / Festivalinfo Live Reviews
vorig nieuwsbericht

DIVERSE NIEUWE LIVE REVIEWS ONLINE Afgelopen maand waren er weer veel concerten en evenementen waar wat te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS