nieuws: Abrupt einde concert De Dijk krijgt mogelijk staartje

print
mail to friend
Door MGSlot op 11 september 2012 - 14:16 1 Het concert in de Hoornse Vaart van de Dijk dat vorige week zaterdag door een alarm afgeblazen werd krijgt waarschijnlijk nog een staartje. Peter de Haan van EPS Productions die de organisator was van het concert overweegt stappen te ondernemen, omdat het bedrijf omzet mis is gelopen.

Het alarm was pas na 20 minuten uitgezet, omdat het van een afstand bestuurd wordt. Voor veel bezoekers was dit de reden de zaal vroegtijdig te verlaten.

Rob Moen, de locatiemanager van het sportbedrijf Alkmaar waar de Hoornse Vaart onder valt, betreurt de zaak, omdat de zaak veel negatieve publiciteit geeft. Het alarm wordt normaal ingesteld om 12 uur maar Moen had besproken met de beveiliging dit te verzetten naar 4 uur 's nachts vanwege het concert. Dit is door een onbekende reden niet gelukt.

Nadat het alarm uitgezet was pakte de zanger van de Dijk Huub van der Lubbe zijn akoestische gitaar en speelde voor enkele tientallen overgebleven bezoekers nog een paar nummers om de gebeurtenis te doen vergeten.
volgend nieuwsbericht
liveinyourlivingroomnews

LIVE IN YOUR LIVING ROOM VIERT JUBILEUM MET CITY TOURSLive in Your Living Room viert dit jaar hun 10-jarige bestaan met o.a. een...

CodySimpsonnws
vorig nieuwsbericht

CODY SIMPSON NAAR UTRECHT EN ANTWERPEN De Australische pop- en r&b-zanger Cody Simpson komt op vrijdag 9...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS