nieuws: Kaarten voor Birdy ongeldig gemaakt

print
mail to friend
Door SaskiaL op 30 mei 2012 - 12:06 1 In september treedt de Engelse zangeres Birdy tweemaal in Nederland op. Kaarten hiervoor gaan al een tijdje over de toonbank, maar nu heeft organisator Greenhouse Talent enkele kaarten ongeldig moeten maken.

Vier bedrijven (www.pepetickets.nl, www.qq-tickets.nl, www.budgetticket.nl en www.onlineticketshop.nl) hebben kaarten opgekocht met als doel deze met winst door te verkopen. Dit is in strijd is met de Algemene Voorwaarden, waarmee de kaartkoper akkoord is gegaan bij het aanschaffen van de kaarten via de verkoopkanalen van Eventim.

Greenhouse Talent adviseert iedereen wie via bovengenoemde kanalen kaarten voor Birdy heeft gekocht contact op te nemen met betreffende handelaren en het betaalde bedrag terug te eisen. Deze kaarten zijn nu ongeldig en geven géén toegang tot het concert.

De geannuleerde kaarten gaan aankomende donderdag om 10:00 opnieuw in de verkoop. Birdy treedt 7 september in het Amsterdamse Muziekgebouw Aan ’t IJ op en een dag later in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Beide concerten waren binnen enkele minuten uitverkocht.
volgend nieuwsbericht
Paradiso Amsterdam

OBERHOFER NAAR AMSTERDAM Oberhofer komt deze zomer terug naar Nederland. De band staat op zaterdag...

LangeFransnieuws
vorig nieuwsbericht

GASTARTIESTEN MARCO BORSATO BEKEND Tijdens de laatste vier concerten van Marco Borsato treden er speciale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS